Kedu ihe bụ ụzọ ahịa ahịa ahụike?

A comprehensive repository of Taiwan's data and information.
Post Reply
rumiseoexpate11

Kedu ihe bụ ụzọ ahịa ahịa ahụike?

Post by rumiseoexpate11 »

Otu esi enweta ndị ọrịa ọzọ: Ntuziaka dị mfe maka ụzọ ahịa ahịa ahụike
Okwu mmalite

Ị nwere ụlọọgwụ

ma ọ bụ ụlọ ọgwụ? Ikekwe ị bụ dọkịta nwere omume onwe. Mgbe ahụ ị maara na ọ dị mkpa ịnweta ndị ọrịa ọhụrụ. Inweta ndị ọrịa ọhụrụ dị ka ịnweta ndị ahịa ọhụrụ maka ụlọ ahịa. A na-akpọ ndị ọrịa Data ahịa ahịa ọhụrụ a "ndu." Edemede a ga-akụziri gị otu esi enweta ọtụtụ ụzọ ndị a. Anyị ga-eji okwu dị mfe na echiche dị mfe. N'ụzọ dị otú a, ị nwere ike ịmalite azụmahịa ahụike gị.

Nke mbụ, ka anyị ghọta

ihe ndu bụ. Onye ndu bụ onye gosipụtara mmasị na ọrụ gị. Ma eleghị anya, ha na-aga na ebe nrụọrụ weebụ gị. Ma ọ bụ ha na-akpọ ụlọ ọrụ gị. Ndu enwebeghị onye ọrịa. Ha bụ naanị onye nwere ike ịbụ onye ọrịa. Ebumnuche bụ ime ka ha bụrụ ezigbo ndị ọrịa. Ya mere, nlekọta ahịa ahịa ahụike dị oke mkpa. Enweghị ha, omume gị agaghị eto. Ha bụ ọdịnihu nke azụmahịa gị. Ya mere, ị ga-amarịrị ka esi enweta ha.

Ihe kpatara inweta ndu ndu dị mkpa maka omume gị

Chee echiche banyere ụlọ oriri na ọṅụṅụ ọkacha mmasị gị. Ọ chọrọ ndị ọhụrụ ịnwale nri ya. Omume nlekọta ahụike bụ otu ihe ahụ. Ọ chọrọ ndị ọrịa ọhụrụ ka ha nwee ahụ ike ma too. Ndị isi ndị ọzọ pụtara na ọtụtụ mmadụ maara banyere gị. Nke a nwere ike iduga nhọpụta ndị ọzọ. O nwekwara ike ibute ego ha ga enweta. Ọnụ ụzọ na-aga n'ihu na-eme ka azụmahịa gị kwụsie ike. Ọ na-enyere gị aka ijere ọtụtụ mmadụ ozi n'obodo gị. Yabụ, ịnweta ndị ndu abụghị naanị maka azụmaahịa. Ọ bụ maka inyere ọtụtụ mmadụ aka.

Image

Ụzọ dị mfe iji chọta ndị ọrịa ọhụrụ

Enwere ọtụtụ ụzọ isi chọta ndị ọrịa ọhụrụ. Anyị ga-ekwu maka ụfọdụ ndị dị mfe. Ihe ndị a bụ ihe ị nwere ike ịmalite taa. Ha ekwesịghị ịdị ọnụ. N'ezie, ọtụtụ n'efu ma ọ bụ ọnụ ala. Ka anyị lee ole na ole n'ime echiche ndị a. Ị nwere ike ịhọrọ ndị ga-akacha mma maka gị.
Post Reply